#Marketing
Newsletter
  • Prihláste sa do newslettra
    {{scopeData.message_mini}}

Až 900-tisíc Slovákov je na TikToku! | DigiNews

Vonku sa už schladilo, no digitál je stále nažhavený novinkami.🔥 Vitaj späť pri DigiNews z celého novembra, kde sa dozvieš novinky z online sveta. 💻

BeReal je aplikáciou roka 

Každoročné ocenenia od Apple App Store sú tu a víťaz vôbec neprekvapil. Aplikácia BeReal, ktorá strhla vlnu „reálnosti“ na internete, získala prvenstvo v kategórii aplikácia roka pre iPhone. Hodnotený je kreatívny dizajn, pozitívny vplyv na spoločnosť a inovatívne technológie. V top najsťahovanejších aplikáciach zadarmo vyhral 8. miesto.

Zdroj: sproutsocial

Konečne vieme o Slovákoch na TikToku viac

Čakanie je na konci! Dozvedáme sa podstatné údaje o Slovákoch na TikToku zistené spoločnosťou httpool. Až 900-tisíc Slovákov aktívne používa TikTok. Používatelia si aplikáciu otvoria denne viac ako 17-krát, pričom na nej prescrollujú viac ako 80 minút. Tento denný priemer sa za mesiac spočíta do šokujúcich 6,3 miliárd videí. 

Tvoriť na TikTok sa už stáva mainstream. Vyprodukujeme 2,8 milóna videí v priebehu jedného mesiaca.

Hudba v príspevku a nový Instagram na webe

Posty naberajú nový rozmer. Hudba už nie je vyhradená pre Reels a Stories. Používatelia dostávajú možnosť k svojim príspevkom obsahujúcim jednu fotografiu pridať 5 až 90 sekúnd svojej obľúbenej pesničky.

Zdroj: smartprix

Webová verzia pre počítače po novom využíva celú šírku displeja a uľahčuje tak jeho používanie. Menu má nové miesto na ľavej časti obrazovky. Update je zatiaľ v testovacej verzii, no po čase bude dostupný pre všetkých používateľov.

Kia zmiatla Ameriku

Na začiatku roku 2021 predstavila Kia svoje nové, abstraktnejšie logo. Odstránenie kruhu okolo nápisu a spojenie písmen dokopy však zmiatlo Američanov – Podľa Dát z Google až 30-tisíc z nich mesačne vyhľadáva auto značky KN, ktorým je práve Kia s novým dizajnom. Pomýlil by si sa aj ty?

Zdroj: Kia

Elon Musk opäť útočí

Twitter zažíva po kúpe Elonom Muskom divoké obdobie. Podľa tvrdení Muska na sociálnej sieti sa im Apple vyhrážalo vymazaním z AppStore. Virtuálny obchod s aplikáciami si vyhradzuje právo vymazať aplikácie, ak porušujú niektoré z jeho podmienok. äp

Po stretnutí s Timom Cookom vyplávalo na povrch, že takúto možnosť nikdy nezvažovali a išlo iba o nedorozumenie, ktoré zbytočne eskalovalo.

iPhone s Androidom?

  • Chcel by si si vyskúšat Android na svojom iPhone? Samsung ti to s radosťou umožní webovou aplikáciou. Po pridaní na domovskú obrazovku si vieš prezrieť základné funkcie Androidu, zatiaľ bez ich reálnej funkcionality. Otestovať si to môžeš pomocou QR kódu na oficiálnej stránke Try Galaxy.

Na dnes to bude z DigiNews všetko. Aby si nezmeškal ďalšie vydanie si nás pozri aj na Instagrame, Facebooku a TikToku. Vidíme sa! 🙌🏼

Autor článku

Šimon Kubranský
Social media manager