#Marketing
Newsletter
  • Prihláste sa do newslettra
    {{scopeData.message_mini}}

Je koniec dokonalým selfiečkam? Aplikácia BeReal ukazuje reálny svet!

Počul si už aplikácii BeReal?🤔

Ide o novú sociálnu sieť, ktorá sa v posledných dňoch objavuje na popredných priečkach obchodov s aplikáciami. To, v čom BeReal vyniká – oproti sociálnym sieťam, ktoré už všetci používame – je (ako z názvu vyplýva) autenticita. Princíp je totiž založený na tom, že fotografiu môžeš pridať len na základe výzvy aplikácie formou upozornenia – ⚠️Time to BeReal!⚠️ V tomto momente vám začne odpočítavanie dvoch minút, v rámci ktorých musíš stihnúť odfotiť a vypostovať tvoju fotografiu. Aplikácia dokonca sníma prednou a zadnou kamerou súčasne, takže nestihneš nafejkovať krásne upratané prostredie so šálkou cappuccina a dokonalý make-up.

BeReal app upozornenie

Nemysli si však, že obsah budeš prijímať len pasívne a nepodelíš sa o vaše „reálne ja“. Aplikácia ti odhalí obsah iných používateľov len v rámci dňa, počas ktorého si aj ty nahral tvoju fotografiu.



Otázkou ostáva, či ľudí niekedy prestane baviť pozlátený svet dokonalých fotiek Instagramu a budú chcieť ukazovať svoje skutočné ja.😉
Čo si o tom myslíš? Páči sa ti ukazovanie svojho pravého ja bez filtrov a póz, alebo skôr vidíš hrozbu v tom, že sa ľudia budú bezhlavo fotiť v obmedzenom časovom limite, napríklad aj za volantom? 

Autor článku

Maroš Bolčák
Social media manager