#Marketing
Newsletter
  • Prihláste sa do newslettra
    {{scopeData.message_mini}}

Kto opäť okopíroval TikTok? | DigiNews

Nezabúdaj, že v dobe digitálnej je dôležité držať krok so social novinkami. Len tak môžeš ostať fresh. Preto tu pre teba máme prehľad toho najzaujímavejšieho za posledné obdobie. Poď na to! ??

TikTok aj pre epileptikov

TikTok je typický pre svoj rýchly, dynamický obsah. Preto vítame, že ako prvá sociálna sieť zavádza opatrenia pre bezpečnosť ľudí trpiacich epilepsiou. Algoritmus automaticky rozozná obsah, ktorý by mohol byť nebezpečný a po spustení funkcie nebude tento obsah ponúkať. Good job!

Snapchat nasleduje TikTok A Reels

Po tom čo Instagram totálne vykradol nápadne napodobnil TikTok so svojou funkciou Reels, prišiel na rad aj Snapchat. Ten zaviedol novinku, Spotlight. Ide o miesto, kde používatelia môžu verejne postovať svoj obsah bez ohľadu na to, koľko followerov majú alebo či majú verejný alebo súkromný profil. Skrátka, miesto, kde môže zažiariť každý. ?

FAQ od Instagramu

Instagram, podľa najnovšej tlačovej správy začína testovať FAQ funkciu. Tá biznis profilom umožní priamo do správ nastaviť niekoľko častých otázok, na ktoré si majiteľ účtu nastaví automatické odpovede.

Na obrázku môžeš vidieť, ako by malo vyzerať  nastavenie tejto funkcie. ??

Storkovať budeme aj na Spotify

Spotify pred pár dňami začal postupne spúšťať  stories v podobe, ako ich poznáme napríklad z Instagramu. Stories sa zatiaľ nachádzajú pri niektorých playlistoch kde si môžete pozrieť krátke videá a hudobné odporúčania od rôznych celebrít z hudobného sveta. Prekontroluj svoj Spotify, či už aj ty nájdeš tento nový formát.

Cítiš sa už dostatočne fresh? Čo ak je to len pocit? ? Radšej sleduj všetky naše DigiNews a máš istotu. ?

Autor článku

Maroš Bolčák
Social media manager