#Biznis
Newsletter
  • Prihláste sa do newslettra
    {{scopeData.message_mini}}

#PosunDomacu: pomôžme spolu malým podnikateľom

Svetom sa toho šíri aktuálne mnoho. Strach, (dez)informácie, ale aj rôzne online výzvy. Domácim producentom však výrazne pomôže, ak to, čo sa práve teraz bude šíriť svetom internetu, je ich značka.

Rozmýšľali sme. Uvažovali sme, ako môžeme ako agentúra v tejto situácii pomôcť. A voilà, tu je našich 50 centov. Väčšina z nás má vo svojom okolí malého podnikateľa, tvorcu, ktorého biznis závisí od každého eura. Dnes je však ich príjem značne ohrozený a ich “prežitie” nie je isté. Nie je v našich silách pomôcť všetkým. Nie je to však ani dôvod, aby sme sa o to aspoň nepokúsili.
Veď často stačí spraviť len to, čo aj tak robíme pravidelne – dať im odporúčanie na sociálnych sieťach. Ukázať svetu prácu niektorého lokálneho tvorcu, remeselníka či akokoľvek toto odvetvie nazveme, označiť pár priateľov a vyzvať ich, aby sa tak isto podelili o svojho lokálneho výrobcu a posunuli domácu produkciu.

A preto VYZÝVAM TEBA, #PosunDomacu.

Čo máš spraviť?

Mechanika je jednoduchá – poukáž na sociálnych sieťach na vybranú lokálnu značku a vyzvi niekoľko svojich známych, aby spravili to isté. Veď to poznáš ?
Nie je dôležité, aby si mal/a doma ich produkt, stačí im dať shout-out, aj takto málo pomôže.

Tak, teraz je to na tebe. #PosunDomacu

Vieš, ako komunikujú úspešné značky počas krízy, aby z nej marketingovo vyťažili? Stiahni si náš nový e-book

Autor článku

Marek Didák
creative & strategy director