#Marketing
Newsletter
  • Prihláste sa do newslettra
    {{scopeData.message_mini}}

Náš recept na chutnú video produkciu pre Dr. Oetker

Zabudni na Tasty a ich recepty. Videami v tomto štýle je posiaty celý internet a my sa potrebujeme odlíšiť. Ako sa však dopracovať k videu, ktoré bude zaujímavé aj bez použitia všetkých fičúrok TikTok-u ? (presne tak, aj my si ideme TikTok)? ?Navyše, ak tvoja cieľovka je úplne inde… ?‍?
Túto výzvu sme prijali podobne ako Sylvester Stallone vo filme Rocky tú svoju ?.

Vieš, ako komunikujú úspešné značky počas krízy, aby z nej marketingovo vyťažili? Stiahni si náš nový e-book

Let ‘s bake it!

Čokoláda síce spraví každý recept lepším, ale to nestačí. Okrem nej je dôležitý aj nápad a oko, ktoré „stojí” za objektívom. Branding seriálu sme postavili na vizuálnej konzistentnosti kuchynských pomôcok. Spoločným prvkom receptových videí je „Dr. Oetker shot” (secret ?). Pastelovými farbami sme zjednotili epizódy a spojili tak Dr. Oetker s modernou kuchyňou.
Je to podľa teba málo? Podľa nás bolo a preto sme priestor na originalitu využili v postprodukcii. Naše zábery sú čisté, dynamické a catchy.
Shake it up, vyhodiť, nakrájať, zamiešať…

Ale veď… Lepšie raz vidieť ako 100 x počuť, tak sleduj a uvidíš, že to nie sú len slová.

Žiadna DIET, no Did I Eat That? Samozrejme, zábery síce zjesť nemôžeš, no všetky používané ingrediencie sa priam odporúčajú konzumovať, tak pozri aj ostatné, veď kvalita je najlepší recept, vie to aj pán Dr. Oetker.

Ak sa chceš inšpirovať pri produkcii obsahu, prečítaj si článok o inšpiratívnych Instagrameroch.

Autor článku

Margaréta Korvasová
Account manager