#Marketing
Newsletter
  • Prihláste sa do newslettra
    {{scopeData.message_mini}}

Na Messengeri budú miznúť správy |DigiNews

To, čo budeš posielať v miznúcich správach na Messengeri, si radšej asi nechaj pre seba ?  Určite si ale prečítaj súhrn najnovších vychytávok z digi sveta. ??

#ChooseWordsWisely

Instagram prišiel s novou kampaňou #ChooseWordsWisely na zvýšenie povedomia o online šikanovaní a možnostiach, ktoré vás a vašich blízkych môžu chrániť pred touto nástrahou.

Kampaň odštartovala v Egypte a viac o predchádzaní šikany na sociálnych sieťach si môžeš pozrieť tu.

Vanish Mode správy

Messenger od Facebooku prichádza s novinkou, akú už dlho poznáme napríklad zo Snapchatu – správy, ktoré sa automaticky vymažú. Messenger vraj ponúka možnosť vybrať si či správa bude adresátovi dostupná na jedno zobrazenie, hodinu, či dokým nezatvorí aplikáciu. Funkcia je momentálne dostupná zatiaľ len v Spojených štátoch no postupne sa rozširuje aj do iných krajín. Tešíme sa, kedy to vyskúšame aj na Slovensku.

Máš najnovší update Instagramu?

Možno si si aj ty v posledných dňoch všimol chaotické usporiadanie ikon na na Instagram homescreene. V týchto dňoch totiž Instagram testoval nové ikony a  pridáva Reels a nakupovanie do hlavnej ponuky. Máš to tak už aj ty? Ak nie, je čas na update aplikácie.  ?

Bude TikTok bezpečnejší?

Podľa štatistík je až jedna tretina používateľov TikToku mladšia ako 14rokov, preto po najnovšej aktualizácii dáva rodičom nové možnosti rodičovskej ochrany svojho dieťaťa. Rodičia po novom budú môcť obmedziť, čo môžu ich deti vyhľadávať, kto môže lajkovať a komentovať ich príspevky,  a to, kto môže sledovať ich súkromný profil.

Btw 1:  TikTok čoskoro prekročí miliardu aktívnych používateľov 😮  Ešte stále ho podceňuješ? ?

Btw 2: Sleduješ už Hype na TikToku ?!? ?

Ako bonus mám pre teba niekoľko tipov ako ostať fresh, všetky nájdeš TU

Autor článku

Maroš Bolčák
Social media manager