#Marketing
Newsletter
  • Prihláste sa do newslettra
    {{scopeData.message_mini}}

TOP 20 krajín, v ktorých sa TikTok scrolluje najviac. Je medzi nimi Slovensko?

Časy kedy si niekto mohol dovoliť spochybňovať silu TikToku sú (dúfam) preč a už aj slovenské značky postupne pochopili, že by na sociálnej sieti plnej trendov a inšpirácie nemali chýbať.

Tím z ElectronicsHub na základe dát publikovaných portálom Datareportal, vytvoril rebríček TOP krajín v scrollovaní na TikToku v ktorim okrem poradia vidíme aj priemerný počet videných videí na obyvatela príslušnej krajiny. Poďme sa na to pozrieť.👇🏻

🇬🇧 Vedie Veľká Británia

Priemerný obyvateľ Veľkej Británie denne sleduje ohromujúcich 154 videí na TikToku, čo predstavuje približne 10,03 % denného času.


🇺🇸 USA na druhom mieste

Druhou krajinou s pomerne veľkým rozdielom je USA s priemernými 142 videniami denne. S touto štatistikou však môže veľmi výrazne zamiešať fakt, že existuje možnosť, že TikTok z USA úplne odíde na základe aktuálnych legislativnych krokov vlády. 

🇲🇽 Bronz patrí Mexiku

Na tretom mieste sa nachádza Mexico, ktoré, ako hovorí ElectronicsHub, je pre TikTok mimoriadne zaujímavé, pretože je jednou z troch krajín, ktoré má spustenú aj platformu TikTok Music, ktorá je napojená na TikTok a je reálnou konkurenciou pre Spotify.  

Zvyšok si môžeš pozrieť priamo v prehľadnej grafike od ElectronicsHub.👇🏻

Slovensko sa v Top 20 nenachádza a preto sme zvedaví na tvoj priemerný denný screentime na TikToku. Podeľ sa o neho s nami. 👀

Ak nechceš zmeškať ďalšie podobné blogy, okamžite nám daj follow na našom InstagrameFacebooku alebo TikToku. Nazdar. 👋

Autor článku

Maroš Bolčák
Social media manager