#Marketing
Newsletter
  • Prihláste sa do newslettra
    {{scopeData.message_mini}}

Zvalcujú TikTok Stories Instagram? | DigiNews

Ahoj, sme radi že si tu, pretože po dlhšom čase sa opäť stretávame pri DigiNews, v ktorých vždy nájdeš rýchly súhrn toho najčerstvejšieho zo sveta digitálu. Poďme na to.🏁

TikTokéri to dotiahli do Cannes🎬

Po predchádzajúcom partnerstve s UEFA EURO 2020 sa tentokrát TikTok stáva oficiálnym partnerom Filmového festivalu Cannes 2022. Očakávať môžeme exkluzívny video obsah zo zákulisia príprav, ktorý bude TikTok  pripravovať pre miliardu svojich používateľov. 

Viac reakcií na Reels❤️

Čoskoro sa dočkáme možnosti rozšírených reakcií na Reels, ktoré už môžeme pozerať aj na Facebooku Vyzerať by mali identicky ako reakcie, ktoré už nejaký ten piatok poznáme z Facebookových príspevkov. 

Zdroj: Twitter.com/alex193A

Odomkni iPhone (konečne) s rúškom📱

Nová aktualizácia iOS konečne prináša možnosť odomykania telefónu pomocou Face ID aj s nasadením rúškom na tvári. Novinka si dokonca ani nevyžaduje naskenovanie tváre s rúškom a funguje automaticky, podľa tvojej predchádzajúcej snímky tváre. Pozor, novinka funguje len na iPhone 12 a vyššie.

Zvalcujú TikTok Stories Instagram?

O TikTok Stories  hovoríme už od augusta 2021, kedy sa svet o tejto novinke dozvedel prvýkrát. Pár vyvolených ich mohlo testovať, no aktuálne by sa TikTok Stories mali postupne sprístupňovať celému svetu. Ak aj na tvoj účet nabehne táto novinka, informovať ťa o tom bude krátke infografika hneď po spustení aplikácie. Čo myslíš, môžu TikTok Stories postupne zvalcovať Instagram?

Zdroj: TikTok

Vypni si algoritmus na Instagrame 

Spomínaš si na časy, keď si mal príspevky na Instagrame zoradené chronologicky a ich poradie neovplyvňoval algoritmus? Staré dobré časy sú vďaka dlhoočakávanej novinke (čiastočne) späť. Odteraz si môžeme vybrať z dvoch možnosti zobrazovania feedu:

Obľúbené – Zobrazuje novinky od účtov, ktoré si zaradíš medzi obľúbené. Tých môžeš mať maximálne 50. 

Sledované – Chronologicky zobrazuje príspevky všetkých účtov, ktoré na Instagrame sleduješ.

Aktualizuj si Instagram a čekni, či už máš túto vychytávku k dispozícii aj ty. Nájdeš ju v ľavom hornom rohu po kliknutí na logo Instagramu. 👇

Zdroj: Instagram

Sme na konci dnešných DigiNews. Máš zo seba dobrý pocit, že si sa namiesto troch minút scrollovania TikToku dozvedel niečo nové?  

Sleduj nás na našom InstagrameTikToku a už nikdy nepremeškáš žiadne DigiNews.✨  

Autor článku

Maroš Bolčák
Social media manager