#Marketing
Newsletter
  • Prihláste sa do newslettra
    {{scopeData.message_mini}}

Spotify za 1€? | DigiNews

Čau. 👋 Dlho sme sa nevideli, ale konečne sme opäť tu s tvojim obľúbeným rýchlym prehľadom noviniek zo sveta digitálu. Let’s gooo. 🚀

YouTube Lite

Platíš si YouTube Premium iba preto, aby si nemusel pozerať reklamy medzi videami? YouTube odteraz ponúka aj lacnejšiu verziu YouTube Premium Lite, ktorá ťa zbaví reklám, no oproti plnej verzii neponúka možnosti ako napríklad pozeranie videí offline, počúvanie YouTube Music či pozeranie video obsahu na pozadí. 

Apple proti sexuálnemu zneužívaniu detí

Denník The Financial Times uviedol, že Apple zavádza v Spojených štátoch systém, ktorý pomocou umelej inteligencie rozpozná obrázky uložené v iPhone, ktoré môžu mať súvis so sexuálnym zneužívaním maloletých. Apple zdôrazňuje, že funkcia je navrhnutá s plným ohľadom na súkromie používateľov a obrázky analyzuje len priamo v zariadení bez toho, aby ich posielala na iné servery. 

S touto novinkou Apple zároveň spúšťa funkciu v iMessage, ktorá automaticky rozozná nevhodný foto obsah posielaný v správach a pokiaľ je používateĺ neplnoletý, upozorní ho na nevhodný obsah a poučí o tom, prečo by túto fotografiu nemal prijať alebo odosielať. 

Clubhouse stále žije

Ak si si myslel, že Clubhouse je mŕtvy, nie je to úplne tak. Pri poslednej aktualizácii Clubhouse prezradil, že aktuálne je vo svete denne vytvorených 600 tisíc audio miestností. Nevieme aké sú čísla pre Slovensko, no myslíme, že to môžeme počítať v desiatkach. A čo ty? Ideš si ešte Clubhouse?

Clubhouse

Mäsové guličky vo vzduchu 

Ikea  predstavuje novinku – sviečka s vôňou ikonických Köttbullar guličiek. Ak máš teda pocit, že jediné čo tvojmu domovu chýba je vôňa vývarovne, určite odporúčame! 

Ikea HUVUDROLL

Paramount+ v Európe

Medzi aktuálne dostupné streamovacie služby má začiatkom roka 2022 do Európy zavítať so svojou ponukou aj Paramount+. Slovensko v prvej várke nebude, no tešiť sa môžeme aspoň na Disney+, ktorý má prísť ešte tento rok aj na slovenský trh. 

Nové predplatné od Spotify

Spotify práve testuje lacnejšiu verziu predplatného pod názvom Spotify Plus. Oproti štandardnému Premium predplatnému sa líši v množstve výhod. S novým predplatným za 99 centov sa síce nezbavíš reklám, no dokážeš prehrávať akékoľvek skladby a preskakovať ich bez obmedzenia. 

To je z dnešných DigiNews všetko. Aby si nepremeškal tie najbližšie, sleduj nás na našom Instagrame. Diky čauu!👋

Autor článku

Maroš Bolčák
Social media manager