#Marketing
Newsletter
  • Prihláste sa do newslettra
    {{scopeData.message_mini}}

Skryješ si lajky na Instagrame? | DigiNews

Opäť sa stretávame pri DigiNews, aby sme ťa informovali, čo je nové za posledný týždeň v online svete.
Od dnes navyše spúšťame nový, ešte rýchlejší formát toho najzaujímavejšieho zo sveta digitálu za posledný týždeň. Stačí, keď si pozrieš naše Instagram Stories. Let’s go!

WhatsApp call na desktopoch

Appka WhatsApp na desktopoch odteraz umožňuje videohovor. Samotný WhatsApp hovorí o tom, že za posledný rok zaznamenal rekordné počty telefonátov prostredníctvom appky, čo je kvôli pandémii úplne prirodzené. Prekvapivý je však počet hovorov cez túto appku počas Nového roka. Za jediný deň prešlo WhatsAppom až 1,4 miliardy telefonátov. Prispel si do tohto čísla aj ty?

WhatsAppové miznúce fotky

Ostávame pri WhatsApp, ktorý po minuloročnej novinke – miznúcich správach, pracuje na novinke v podobe miznúcich fotografií. Tie sa údajne automaticky vymažú hneď po odchode adresáta z chatu. Funkcia má byť dostupná na iOS aj Android verzii.

Q&A na TikToku

TikTok sa snaží zvýšiť interakciu medzi používateľmi novou funkciou Q&A, ktorú čoskoro nájdeme pri komentároch pod videami. V tejto časti uvidíme všetky otázky používateľov k videu, na ktoré tvorca odpovedal. Zjednoduší a sprehľadní to komunikáciu a môže tiež predísť tomu, aby sa veľké množstvo fanúšikov tvorcu dookola pýtalo tú istú otázku a zaspamovalo mu komentáre.

Skry si lajky na Instagrame

O odstránení počtu lajkov zo sveta Instagramu sa hovorilo už koncom roka 2019. Teraz Instagram testuje a je dosť pravdepodobné, že aj príde s novinkou – možnosťou schovať si počty lajkov z našich príspevkov. Je len na tebe či sa počtom srdiečok pod svojou fotkou budeš chcieť pochváliť alebo medzi ich zberačov patriť nebudeš . Čo si o tom myslíš ty? Bol by Instagramový svet bez lajkov krajší? 🙂


Twitter Spaces pre android

Twitter prichádza s novinkou – Twitter Spaces pre Android. Ak si ešte nepočul o Twitter Spaces, ide v podstate o kópiu aplikácie Clubhouse, ktorý však ešte stále funguje len na iOS, čo môže byť jeho veľká nevýhoda oproti Twitteru.


Ešte živšie livestreamy na Instagrame

Obľúbená funkcia Instagramu doteraz umožňovala prizvať do livestreamu len jednu ďalšiu osobu. Čoskoro však budú môcť livestreamovať naraz až 4 osoby. Túto novinku oznámil Adam Mosseri počas svojho livestreamu. 


Update tvojho prehľadu zo sveta social ti zabral 3 minúty. 😎 Sleduj nás na Instagrame a nikdy nepremeškáš najnovšie DigiNews. A keď už si sa dostal až sem, lajkni si nás aj na Facebooku. Dikičko a vidíme sa zas o týždeň.






Autor článku

Maroš Bolčák
Social media manager