#Marketing
Newsletter
  • Prihláste sa do newslettra
    {{scopeData.message_mini}}

Čo už nikdy neurobíš na Instagrame? :( | DigiNews

Čau, po krátkej pauze sme tu opäť s DigiNews, v ktorých vždy nájdeš rýchly súhrn toho najčerstvejšieho zo sveta digitálu a sociálnych sietí. Poďme na to…👇🏁

🆕 Nové nálepky v storkách

Instagram prišiel so záplavou noviniek, ktoré nás skutočne potešili. Tou hlavnou je možnosť pridávania linku do Stories, ktorú poznáme pod názvom “Swipe up” od influencerov a používateľov nad 10k followers. Potiahnutie hore sa zmenilo na nálepku, ktorú teraz môžeme pridať do storiek aj my, Insta smrteľníci. 

Druhá novinka nesie názov „Add yours“ a opäť ide o nálepku v Stories. Vďaka nej môžeš vyzvať svojich followers k tomu, aby zdieľali na svojich storkách fotografie alebo videá na tému, ktorú nadhodíš. Všetky Stories sa následne zozbierajú v tvojom profile. 

Instagram Hype.sk

Tretiu novinku, ktorú radíme medzi najzaujímavejšie novinky Instagramu je možnosť vytvorenia shareovaného postu v spolupráci s iným profilom.🤝 Táto forma spolupráce s ti môže zabezpečiť vyššie dosahy a prísun nových fanúšikov. Vyskúšal si to už? 

🛒 Čo nakúpiš na Pintereste?

Pinterest prichádza s očakávanou novinkou – Pinterest TV  s možnosťou nakupovania produktov priamo počas livestreamu.

📺 IGTV si už asi nikdy nepozrieš 

A pozeral si vôbec? Funkciu IGTV predstavil Instagram v roku 2018 a mnoho odborníkov v nej videlo veľkého konkurenta Youtube. Nestalo sa tak a Instagram preto zlučuje klasický video formát s IGTV do jednej spoločnej záložky „video“ na profiloch.

👀 Spoločnosť Facebook mení meno na Meta

Tejto novinke sa tu však nebudeme venovať, o tej si už počul odvšadiaľ.😁 Poďme ďalej.

💕 Vysnívaná funkcia socialistov

Facebook prichádza s novinkou, ktorá ulahodí najmä všetkým správcom firemných účtov. Odteraz je možné spustiť A/B testing nie len na platených reklamách ale aj na bežnom, neplatenom príspevku. We love it! 💘

Sme na konci našich DigiNews! Nikto z nás nebude rád ak premeškáš ďalšie DigiNews preto nás hneď teraz followni na našom Instagrame.  
Diky čauuu!👋

Autor článku

Maroš Bolčák
Social media manager