#Marketing
Newsletter
  • Prihláste sa do newslettra
    {{scopeData.message_mini}}

Canva je zdarma!

Štandardne zastávam pozíciu account managera, ale situácia ma niekedy donúti hľadať spôsoby ako čiastočne zaujať pozíciu grafika či kopíka. Hold, je to moja pracovná náplň. Veľmi rozmanitá, stále sa meniaca a dynamická.

Teraz ti prezradím moje tajomstvo, keď sa ocitnem v náhodnej pozícii grafika. V tomto prípade som extrémne vďačná za výmysly ako je Canva! Pre mňa ako accounta je jednoducho najefektívnejší spôsob, ako premeniť svoje nápady na majstrovské dielo a okrem toho tam nájdem takmer všetko, čo potrebujem v beznádejnej situácii.

Aby som ďalej vysvetlila tento neuveriteľný online nástroj, uvádzam nižšie 3 top dôvody, prečo milovať Canvu.

Je jednoduchá a zábavná

Žiadne predchádzajúce skúsenosti s tvorbou umeleckých diel v programoch grafického dizajnu nepotrebuješ. Potrebuješ iba trochu kreatívneho ducha a schopnosť pretiahnuť, pustiť a kliknúť. #vdakapanubohu Skvelá vec na Canve je aj to, že všetko je skutočne user friendly! Od registrácie a navigácie na domovskej stránke, po kreatívny proces a konečné stiahnutie výtvoru. ?

Vzory a šablóny

Ďalším dôvodom, prečo som si Canvu zamilovala, je jej rozsiahly výber predlôh. Od brožúr, cez vizitky a social media príspevky, až po plagáty a prezentácie… Vždy mi tieto predlohy dodajú silu na vytvorenie vysoko kvalitného propagačného obsahu do niekoľkých minút! ?

Fičúrky zdarma

Canva skutočne ponúka veľa bezplatných obrázkov, gifiek, ilustrácií, ikon, textových možností, šablón či návrhov pozadia, z ktorých si môžeš vyberať, vyberať a vyberať. Je pravda, že medzi nimi existujú aj položky za evríčko, ? no ver mi, ani tie nebudeš potrebovať.

Bez ohľadu na to, ako dlho už používaš Canvu, je pravdepodobné, že ešte stále existuje niekoľko trikov, ktoré ti uľahčia život a pomôžu vytvoriť majstrovské dielo, na ktoré budeš právom hrdý.  ??

Spoločnosti Canva neustále rastie, teším sa, možno raz prostredníctvom Canvy navrhnem aj kľúčový vizuál ?

A ak predsa len zápasíš s dizajnom, pošli nám správu. Urobíme všetko, čo môžeme, aby sme ti pomohli. V tíme máme samozrejme skutočných a skutočne šikovných grafikov.

Autor článku

Margaréta Korvasová
Account manager