#Marketing
Newsletter
  • Prihláste sa do newslettra
    {{scopeData.message_mini}}

Reels účty, ktoré majú hype

Na úspech obsahu novej generácie prichádzajúcej so sociálnou sieťou TikTok zareagoval Instagram funkciou Reels. Filmové pásky (preklad do slovenčiny) sú tu s nami od augusta, čo je relatívne dlhý čas na kompletnú adaptáciu od takmer všetkých používateľov. Značky, influenceri ale aj bežní používatelia stihli za danú dobu vytvoriť množstvo zaujímavého kontentu a určite sa nechystajú tak skoro prestať. Keďže my sami sa k nim radíme (presne tak, daj nám follow, ak si tak ešte neurobil), prinášam ti výber mojich najobľúbenejších Instagram účtov a ich skvelý Reels kontent, ktorý sa oplatí sledovať aj do budúcna.

@redbullsk/@redbull

Silu marketingu spoločnosti Red Bull nie je potrebné nikomu predstavovať. Spoločnosť stojaca za modro striebornou plechovkou vstúpila rovnako úspešne aj do pomyselných Reels vôd. Vďaka ohromnému množstvu skvelého kontentu z vlastných eventov a dych berúcich videí so svojimi športovcami a umelcami má o obsah postarané.

@refreshersk

Najviac fresh portál pre mladých ľudí. Aspoň to o sebe tvrdí Refresher a s ich Reels obsahom nemôžem s daným tvrdením nesúhlasiť. Skvelé využitie novej funkcie či už ako nástroj pre kampane svojich klientov alebo rýchly súhrn udalostí zo sveta vo forme Freshnews len dotvárajú silu tohto média.

@footshop

Ako perfektne budovať brand a prinášať zákazníkom stále nový kontent výborne reflektuje na Reels aj sneakers & apparel obchod a platforma poskytujúca priestor na realizáciu pre umelcov Footshop. Unboxingy špeciálnych kolaborácii, making-off, spolupráce s rôznymi influencermi a mnoho ďalšieho môžete nájsť pri návšteve ich profilu.

@fcbarcelona

Moje futbalové srdce patrí FC Barcelona pričom ma teší, že pravidelne využívajú genialitu svojich zverencov aj na tvorbu obsahu sociálnych sieti. Krátke videá s fintičkami najväčších hviezd z tréningov ale aj mnohé iné zákulisné témy, sú presne to, čo poteší každého fanúšika blaugranas. Samozrejme viem, že aj mnoho iných popredných futbalových gigantov na Reels nezaháľa a vytvára super videá pre svojich skalných.

@complex

Mali sme tu domáci Refresher, avšak tentokrát dávam do pozornosti svetové médium Complex. Náplňou Reels je pri tomto účte prevažne zábava a zaujímavosti z celého sveta. Množstvo doslova neuveriteľného obsahu videí ťa nielen zabaví ale v mnoho prípadoch aj ohromí.

Aký Reels účet by si mi na Instagrame odporučil ty? Ak sa chceš dozvedieť, aké má úmysly Instagram s touto novinkou, čekuj tento blog.

Autor článku

Richard Veselényi