Dominik Sumbal, Estévéčka: Budúcnosť gastro biznisu je v malých prevádzkach

V najnovšej časti Insightu sa rozprávame so spolumajiteľom bratislavskej reštaurácie Estévéčka Dominikom Sumbalom. Estévéčka sa v priebehu niekoľkých rokov prepracovala na jednu z najznámejších bratislavských reštaurácií nepatriacich pod veľký reťazec....

FB náhľad marketingového podcastu Insight

V najnovšej časti Insightu sa rozprávame so spolumajiteľom bratislavskej reštaurácie Estévéčka Dominikom Sumbalom. Estévéčka sa v priebehu niekoľkých rokov prepracovala na jednu z najznámejších bratislavských reštaurácií nepatriacich pod veľký reťazec. Výrazne tomu napomohli Dominikove podnikateľské a obchodné skúsenosti, o ktoré sa s nami podelil.


Dozviete sa, čo potrebujete na založenie a riadenie úspešného gastro biznisu, ako sa odlíšiť od konkurencie, ale aj novinky, ktoré s Estévéčkou chystá. Dominik je však známy aj tým, že nemá problém verejne pochváliť konkurenciu. V závere sa preto dozviete niekoľko tipov na bratislavské reštaurácie a kaviarne, ktoré odporúča.

Odoberajte naše podcasty aj prostredníctvom iTunesSoundcloud alebo RSS.

 

Viac Článkov

Pravidelná
dávka Hypu

Prihláste sa do nášho newslettru pre najčerstvejšie 
marketingové novinky.

Ďakujeme, boli ste úspešne registrovaný na odoberanie noviniek

Súhlasím so spracúvaním svojich osobných údajov na marketingové účely.

dajte si s nami
Hype Five

Služby

Odoslaním formulára udeľujete súhlas so spracúvaním Vašich osobných údajov a elektronickou komunikáciou.

Ďakujeme, správa bola úspešne odoslaná.