Dominik Sumbal, Estévéčka: Budúcnosť gastro biznisu je v malých prevádzkach
V najnovšej časti Insightu sa rozprávame so spolumajiteľom bratislavskej reštaurácie Estévéčka Dominikom Sumbalom. Estévéčka sa v priebehu niekoľkých rokov prepracovala na jednu z najznámejších bratislavských reštaurácií nepatriacich pod veľký reťazec. Výrazne tomu napomohli Dominikove podnikateľské a obchodné skúsenosti, o ktoré sa s nami podelil. Dozviete sa, čo potrebujete na založenie a riadenie úspešného gastro biznisu, ako sa odlíšiť od konkurencie, ale aj novinky, ktoré s Estévéčkou chystá. Dominik je však známy aj tým, že nemá problém verejne pochváliť konkurenciu. V závere sa preto dozviete niekoľko tipov na bratislavské reštaurácie a kaviarne, ktoré odporúča. Odoberajte naše podcasty aj prostredníctvom iTunes, Soundcloud alebo RSS.
/
RSS Feed