#Marketing
Newsletter
  • Prihláste sa do newslettra
    {{scopeData.message_mini}}

STOPKA nás nezastavila

…práve naopak, roztočili sme to s ňou! Pri poslednej produkcii sme narazili na tvrdší oriešok. Hľadali sme totiž prémiový priestor, v ktorom by sa odohrávalo naše video. Špecifický priestor, ktorý bude vyzerať luxusne, bude dostatočne tvárny a navyše, kvôli logistike bude v blízkosti centra Bratislavy. A to je v dnešnej dobe pomerne náročná úloha.

Avšak, vždy sa snažíme držať hesla „nič nie je nemožné”. A keďže video realizujeme od prvotného nápadu až po finálnu produkciu, hľadanie ideálnej lokácie patrí k našim úlohám. A sme radi, že sme museli dlhšie hľadať. Vďaka tomu sme totiž narazili na showroom STOPKA, ktorý spĺňal našu víziu s pomerne vysokými štandardmi na poli interiérového dizajnu.

Pri hľadaní priestorov sme boli nároční

Vďaka kvalitným a spoľahlivým službám nás ako predstaviteľov náročnej klientely dokázali uspokojiť. Jednoducho, v STOPKE sme našli, čo sme hľadali. Ich interiéry sú estetické, funkčné a nadčasové. Zvyšujú tak nielen hodnotu nehnuteľnosti, ale aj produkcie či eventu.

Okrem širokej kolekcie sedacieho nábytku až po rôzne modely kuchýň (ktoré sme potrebovali). Od domácich spotrebičov až po doplnky a záhradný nábytok. Všetko na jednom mieste. No a k tomu navyše tím odborníkov, ktorí sú ochotní poskytnúť profesionálne poradenstvo, aby ste dostali to najlepšie po stránke praktickej aj estetickej. Showroom STOPKA nás ako priestor nadchol. Nájdete tu naozaj všetko, čo potrebujete.

Kuchyňa

Miesto, ktoré sme potrebovali najviac. Časté centrum všetkého diania aj v domácnosti, teraz potrebné na sladkú produkciu. Kuchyňa by mala byť nielen funkčná, ale aj estetická. A naše požiadavky splnila originálnym dizajnom a najvyššou kvalitou. Nájdete tu nielen značkové kuchyne SieMaticPoliform, ale aj veľmi príjemnú a pohodovú atmosféru. Kľudne sa príďte pozrieť do ich kuchynského sveta.

Flexibilný priestor 

Presne ten sme potrebovali, aby sme ho mohli jednoducho prispôsobiť svojim požiadavkám. V STOPKE vám totiž bez problémov zorganizujú aj livecooking so šéfkuchárom, ktorý pripraví osemchodové menu. Alebo potrebujete spraviť prémiové fotenie do časopisu? Žiadny problém. V showroome nájdete iba kvalitu, napríklad kreslá Wittmann či svietidlá Bomma alebo Gallotti Radice.

A to nie je všetko…

…čo je v STOPKE ešte iné? Ich uvoľnený prístup! V každom showroome vám totiž nedovolia zorganizovať trebárs módnu prehliadku, no v STOPKE áno. Aj takéto zadanie je tu realizovateľné.

Roztočili sme to

Produkcie máme radi, ale to už asi viete. Veľmi radi však využívame priestory, ktoré pomôžu rozpovedať príbeh vášho produktu a dodajú mu punc výnimočnosti. Pretože, produkt hrá hlavnú rolu.

Potrebujete komunikovať hodnoty značky, vyvolať emóciu alebo prilákať nových zákazníkov? Presne taký spot vám natočíme. Aj vďaka vyžívaniu dokonalých priestorov.

Autor článku

Margaréta Korvasová
Account manager