#Hype academy
Newsletter
  • Prihláste sa do newslettra
    {{scopeData.message_mini}}

Hype Academy: ako hľadáme mladé talenty

Ako agentúra stavajúca svoj obsah na aktuálnych trendoch potrebujeme neustály prísun šikovných talentov. Mladých ľudí, ktorí rozumejú digitálnym trendom na Instagrame, TikToku či influencerskej scéne a neboja sa kedykoľvek nabúrať status quo. Práve preto sme vytvorili prostredie, v ktorom môžu takéto talenty rásť. Odrazový mostík pre budúcu prácu v digitálnej agentúre či marketingu celkovo. Vitajte v Hype academy.

Čo sa dozvieš: 

  • Čo je Hype academy a akých ľudí hľadáme 
  • Ako ti pomôže naštartovať kariéru v marketingu 
  • Ako sa do Hype academy dostaneš 

Čo je Hype academy

Stážistický program, ktorý funguje na systéme výziev. Na každý deň jeden challenge, ktorý ťa prevedie všetkými pozíciami v Hype. Máš tak možnosť zoznámiť sa s prácou accounta, grafika či social media managera popri tom, ako pracuješ na zadaniach pre reálneho klienta agentúry. Ako vyzerá Hype academy z pohľadu stážistu popísal pomerne presne Rišo, chalan, ktorý si týmto programom prešiel. A dnes je u nás zamestnaný, podobne ako ďalší ľudia. Prečítaj si jeho pohľad na Hype academy

Čo ti Hype academy dá 

Okrem riadku do CV a zábavy sa zoznámiš s fungovaním agentúry, pochopíš niektoré procesy a vyskúšaš si prácu pre skutočných klientov. Žiadne zadania do šuflíka. Navyše, nie je vylúčené, že si ťa u nás rovno necháme, ako som spomínal vyššie ☝️. Dôležitá je ale práve tá zábava a forma gamifikácie. Ak ťa bavia sociálne siete a ideš si tvorbu obsahu, myslím, že sa nudiť nebudeš, okrem spomínanej práce pre klienta budeš musieť prísť s návrhom obsahu pre nás, takže výsledky svojej práce uvidíš okamžite. Dáš napríklad takéto video?

Ako sa k nám dostaneš

Ako prvú vec nás followuj na Instagrame. O pár dní totiž uverejníme verejnú výzvu, na základe ktorej k budeme vyberať ľudí do Hype academy. Alebo nám proste napíš a pitchni sa. A nauč sa tento pozdrav ?. Používame ho a budeš ho používať aj ty (nie, naozaj nie sme sekta ?). A ešte si načítaj náš blog, aby si vedel/a, ako to u nás vyzerá.

Zhrnutie 

Takže, teraz už vieš, ako vyzerá progresívny stážistický program, Hype academy. Radi ťa v ňom uvidíme, ak cítiš, že to je presne to, čo chceš robiť. Alebo poznáš niekoho, koho bavia trendy, sociálne siete, tvorba obsahu a bol by preto, podľa teba, ideálnym kandidátom? Posuň mu tento blog. ?‍♂️

Autor článku

Marek Didák
creative & strategy director