#Marketing
Newsletter
  • Prihláste sa do newslettra
    {{scopeData.message_mini}}

Kopírovanie je stále IN 🫢 | DigiNews

S koncom leta ti prinášame aj augustové DigiNews, plné noviniek zo sveta sociálnych sieti a digitálu. Poďme sa spoločne na ne pozrieť.

Nahrávanie videa s hudbou v iPhone sa stáva skutočnosťou! 🔴

🥳 Apple konečne vypočul svojich používateľov a nová verzia iOS 18 umožní, aby tvoja hudba hrala aj počas nahrávania videa. Ak budeš chcieť povoliť túto funkciu, prejdeš do Nastavenia – Fotoaparát – Nahrávanie zvuku a uistíš sa, že je zapnutý prepínač „Povoliť prehrávanie zvuku“.

zdroj: https://mashable.com

Ďalšia skopírovaná funkcia od Instagramu? 👀

Instagram začal testovať novú funkciu, ktorá sa až nápadne podobá na Snap Map. Budete môcť zdieľať aktuálne statusy v textovej a video podobe priamo na mape, na základe miesta, kde ste ich vytvorili. 📌 Tieto mapy bude možné zdieľať s priateľmi alebo tebou vytvoreným publikom.

zdroj: www.socialmediatoday.com

TikTok ti po novom uľahčí pozeranie filmov a nakupovanie ✨

📺 Spotlight – nástroj, ktorý pridáva odkazy, ktoré vedú na stránku s informáciami o filme alebo seriáli, vrátane obsadenia a odkazu na streamovacie platformy alebo kúpu vstupeniek.

🛍️ Nakupovanie produktov z Amazonu priamo v aplikácii? 🤩 Nová integrácia s Amazonom umožňuje používateľom dokončiť nákup priamo v TikToku. Po prepojení účtov môžu používatelia vidieť reálne ceny, dostupnosť a odhady dĺžky doručenia. 

Crossposting – z Facebooku a Instagramu rovno na Threads 📢

Ak chceš ušetriť čas alebo máš univerzálny obsah, krížové zdieľanie môže byť pre teba užitočné.
ALE! Pre najlepšie výsledky je lepšie prispôsobiť príspevky každej platforme zvlášť, či už vizuálne alebo textovo.

Takto si nastavíš zdieľanie. 👇

zdroj: www.socialmediatoday.com

Eeeeeeešte dlhšie reklamy na YouTube 😯

YouTube rozširuje používanie dlhších reklamných spotov na CTV. Tento krok sa zavádzajú na základe zistení, že ľudia uprednostňujú zoskupené reklamy pred kratšími a častejšími prerušeniami. Pričom bloky videa teraz predlžujú sledovanie o 50 % pred ďalšou reklamnou prestávkou.

zdroj: www.socialmediatoday.com

Na dnes s DigiNews končíme. 🙋‍♀️ Sleduj nás na sociálnych médiách, kde ti prinášame aktuálne správy a zákulisné pohľady z nášho sveta.

Autor článku

Michaela Šenkárová
Social media manager