#Marketing
Newsletter
  • Prihláste sa do newslettra
    {{scopeData.message_mini}}

Definitívny koniec lajkov na Instagrame? | DigiNews

Lajky či nelajky? To je otázka. 🧐 Čítaj najnovšie DigiNews a dozvieš sa, či Instagram definitívne ruší počítanie lajkov a veľa ďalších noviniek zo sveta digitálu v skratke. 👇🏻

Upgrade TikTok efektov

TikTok chce zaujať svojich používateľov a neustále aktívne pracuje na nových efektoch. Najnovšou vychytávkou, ktorú nájdeš pri nahrávaní videa sú vizuálne efekty reagujúce na zvukovú stopu v reálnom čase „Music Visualizer“ alebo funkciu „Music Machine“, pomocou ktorej môžeš vytvárať nové zvukové stopy. V appke ťa čaká ešte viac drobných noviniek, takže ak ťa bavia tieto malé vychytávočky, určite si to čekni.

Clubhouse na Android

Všetci sme o ňom počuli, ale počúvať ho mohli len ajfonisti. To sa však čoskoro zmení. Na novú Clubhouse aplikáciu sa môžu tešiť aj používatelia Androidu. Informáciu spolu so screenshotom toho, ako bude vyzerať profil na Androide zverejnila na svojom Twiiter profile vývojárka novej verzie Clubhouse. Spomína tiež, že vývoj trval približne 6 týždňov a prístupná bude v máji. 

IG živé vysielanie len pre vyvolených

Instagram pridáva možnosť vytvoriť živé vysielanie len pre konkrétnych vybraných používateľov. Tvorca vysielania tak bude môcť manuálne vyklikať ľudí, ktorí budú mať možnosť pripojiť sa na stream. Je tu opäť priestor pre monetizáciu profilov influencerov?

Profilové video od Linkedin 

LinkedIn prichádza s novinkou v podobe cover story. Ide o krátke 20 sekundové video, ktoré pridáš do svojho profilu. Využiť ho môžeš na krátke predstavenie sa, ktoré ti pomôže napríklad pri hľadaní nového jobu. 

Lajky alebo nelajky? ♥️

Instagram už dlhšie rieši dilemu či zverejňovať alebo nezverejňovať počty likeov pod príspevkami. Už v začiatku roka 2019 začal na vybraných používateľoch testovať odstránenie tohto údaju. Po novom nám dá Instagram na výber a my si v nastaveniach sami môžeme určiť či lajkmi pod svojimi fotkami chceme pochváliť alebo nie. Ktorý team si ty? 

Netflix zadarmo končí 📺

Všetko nasvedčuje tomu, že 30 dňová skúšobná verzia Netflixu končí. Zo dňa na deň totiž táto možnosť zmizla z ponuky pri registrácii. Stremovacím službám sa to už pravdepodobne neoplatí, keďže aj ich konkurencia HBO GO prednedávnom zmenila svoju 30dňovú skúšobnú verziu na 7 dní. Aký máš na to názor? Myslíš si, že ľudia zneužívali bezplatné skúšobné verzie?

Namiesto sledovania Netflixu si si s nami za 3 minútky updateol svoje digi vedomosti. Sleduj nás na našom Instagrame a Facebooku aby si nepremeškal najbližšie DigiNews. Can’t waitttt. 🙌🏻

Autor článku

Maroš Bolčák
Social media manager